edith almera 

kapat
  1. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

EDITH ALMERA

ihtimal ki şu anda o,
    Brüksel'e yakın
    Bir gölün kenarında
    Edith Almera'yı düşünmektedir.

Edith Almera
    Kafeşantanlarda muhabbet toplayan
    Bir Çigan orkestrasının
    Birinci kemancısıdır.

O,
    Kendisini alkışlayanlara
    Selâm verirken
    Gülümser.

Kafeşantanlar güzeldir;
    insan,
    Orada çalışan kemancı kızlara
    Âşık olabilir.
    #715887 (thedewil, 09.10.2006 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

edith almera başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. edith almera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edith almera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdnin japonlari surmesi » ayid » unforgiven alplerde » orhan gencebay » depozito hayatlar ektim defterime » popstar alaturka » kaynama noktasi » milli takim futbolcusuna yakisan hatalar » melissa esansi » uludag sozluk iftari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games