edip sharabi 

/ 2
kapat
  1. 5. nesil yazar. *
    #3470457 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 30.05.2008 20:20)
  2. nesildaştır hoş gelmiştir. sert tespiti ile dikkatimi çekmiştir.

#3485982 (cemilflower, 03.06.2008 01:19)
  3. Cesur yazar. takipteyiz.
    #3486021 (waLking away, 03.06.2008 01:29)
  4. (#3485965) numaralı entrysinde birşeyler ima etmeye çalışan yazar.
    #3486075 (enderun sevgiler, 03.06.2008 01:46)
  5. kendisini adamdan saymaya fazlasıyla hakkı olan yazar. faşist, milliyetçi ve dinci bünyelerin, o sığ ve küçük kafalarını, debelenip durdukları kör karanlıklarından birazcık çıkarıp "bu adam ne diyor" diye anlamaya çalışma kabiliyetleri olmadığından, hakkında atıp tutmaları, saçmalamaları, söylediği şeylerin erdemini kavramaları pek mümkün değildir. bu bize bir şey kaybettirir mi? hayır. anlamasalar da olur, çok da kayıp değil.
    #3524662 (oneqeno, 11.06.2008 16:00 ~ 06.08.2008 00:47)
  6. google ve wiki 'ye kendini fazla kaptırmış kişi. insanların bir yerlerini yırtıp anlam katmaya çalıştıkları, hatta bu sırada çok önemli değerlere bile zarar verdikleri durumda " ahanda google da böyle yazıyor" demiş. sanırsam bazı konulardaki bilgilerini tek taraflı kaynaklardan öğreniyor ya da özümsüyor. internet geyiği ile de günün espirisini patlatmış, eferin.
    #3574845 (pietro pacciani, 23.06.2008 20:57)
  7. edip harabi ve saraptan takma isim türeten biri.
    ne kendi ne de başka birinin isim altına entari dikmeyi sevmez. acizlik olarak görür.
    söyleyecek sözü olan gider fikir başlığında bir kilim dokur.
    isim altına entari dikmenin başlıklarda cevab veremeyen kifayetsiz muhterislerin tek çaresi olduğunu bilir.
    ona göre isim altı, ağlama duvarıdır. bu arada o benim.
    #3575098 (edip sharabi, 23.06.2008 22:07)
  8. kendini yüceltmeyi pek seven insanmış bunu anladık. şimdi tüm nick altı yazılarını ve yazarlarını aciz gördün ya alayınıza gider, kendimi de yakarım diyor hesapta. wiki için hem de! sarsılmaz bilgi kaynağı onun için.

benim dokuduğum kilimler çok insanın ciğerine tüy saldı, astım etti. bildiğimiz birşeyler var ki elde olan yünü masasında dokuyoruz. kaynaşıp, kaynaşamamayı biliyoruz ki ona göre aperatifi, ana yemeği, tatlıyı, suyu, sodayı kendi sıralamamızda veriyoruz.

halen soracak sorusu var mıdır bilemiyorum. bir entry yi 3 kerede anlayamadığına göre soru sorma hakkını da keybetmiş oluyordur.

ben duvara ağlamam, işerim.
    #3575174 (pietro pacciani, 23.06.2008 22:34)
  9. kendileri çocukmuş anlaşılan. akşamki sıkıntısından sonra çocukluk etmeyeyim dedim uzamasın dedim, muhabbet göz önünde bulunmaya gelmesin dedim ama nafile, çocuk ismini çizdirme sevdasında. bir anlık hevesler ile keşke yapmasa böyle şeyler.

kalkıp yavuz hırsız, kifayetsiz muhteris, ıvır zıvır demiş şahsıma.

kendisine kalkıp bir entryyi 3 kez açıklamak zahmetinde bulundum. şikayetimi anlayana kadar, google hakkında yaptığım " hz google telif hakkı ister" espirisini açıklayana kadar koca gece geçti. sonrasında üstüne beni anlaşılamayacak insan olarak gördü, "tersledi". devlet büyüklerinin, halkın pirenin devenin anlam verebilmek, ölçülendirebilmek için birbirini yediği bir kavram için ise yalnızca en büyük, en doğru kaynak olduğunu iddia ettiği wiki yi baz almış. şaştım kaldım... kısa bir bakış atanlar görebilirler durumun vehametini.

üstüne benden ayarı aldıktan sonra crysania 'nın (#3578362) no lu entrysinde dediği feyzi de almak yerine, şahsımla tehlikeli yakınlaşmalara girmiştir ya da sokmaya çalışmıştır kendini. e arkadaşım okuyan kim varsa gördü halini, üstüne kalkıp sırf edebiyat olsun diye benim lafımın üstüne laf ediyorsan, hırs kaplamış derler bünyesi. bizim şeklimiz belli yazdığımız belli, aldığımız ayarlar belli verdiklerimiz belli. ben adamı astım ederim dedim ki kronikleşir bünyede, babadan oğula geçer. nitekim tadımı unutmayanlar halen sızlanmaktalar uf baba o ne be fotograf makinasi diye.

insan tecrübelere mahkumdur, pişmanlıklar insanı çok olgunlaştırır. ben pişmanlıklarımdan gözüme uyku sokamaz iken etrafta yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, arkasındayım diyenlere hayretle bakıyorum. demek akıllanmıyorlar. demek idrak edemiyorlar.

oysa ki ders çıkarmak ne güzeldir. yalan atmamak ne güzeldir. iftira atmamak ne güzeldir. hakaret etmemek ne güzeldir. yalancılık kalbi köreltir, çok gülmekte...

yalan atmak güzel değildir, sharabi rumuzlu çocuğa sustuk, boku çıkmasın dedik, gecemiz uzun, sohbetimizi edelim dedik, çay koyduk güldük, öğrendik, ilm ettik fakat şimdi üstüm çamurlandı. çocuğun birine fırsat doğdu insanlara öyle ya da böyle ismini duyuracak ya. keşke sana açıklama gereği duymasaydım da defalarca backspace yaptığım cümlemi takma kafanı ile sınırlandırsaydım. çocuk eğlemek için vakit yok.

"ne kendi ne de başka birinin isim altına entari dikmeyi sevmez. acizlik olarak görür.
    söyleyecek sözü olan gider fikir başlığında bir kilim dokur. "

böyle diyor ama dün geceden beri hem benim nick altıma hem kendi nick altına hem de yazdıklarımın peşine birşeyler dürtüklemeyi hissediyor. bugün nazim hikmet ran meselesine hiç girmemesi gerekir bunun üstüne ki kaç gündür haftanın en kötülerindeki moderasyona de serzenişimi gösterdiğim "silik" nazim hikmet ran entrymi gediğine üflemek istiyordum, üfledim. kendi kendine gelin güvey oldu!

kendimi bu kadar yorduğum için ve sıkışık zamanımı harcadığım için kendisinden teşekkür bekliyorum. ederin bedeli bu kadar mı?
    #3578527 (pietro pacciani, 24.06.2008 21:05)
  10. elde açık deliller var iken yalan entry yazmanın, şu yalancı üslubun sahibi insan. (bkz: #3578681)
    üstüme gelmiş de bilmem neymiş de. entrylerimiz okunabilmekte. meraklısı üslubu anlar, incelikleri kavrar. ben hayatımda hiç kimseden böyle bir cevap almadım; (bkz: #3575194) evlere şenlik. benim çocuğum da dıkşın dıkşın yapıyor.

köşeye sıkışınca nick "altı kirleten" yazardır aynı zamanda. hiç ima etmeyi bilmez. bakayım dedim nesi var nesi yok datasında ama belli ki kanat oyuncusu!

illa ki son söz sevdalısıyım diyen insan son sözünde de yalan atar mı? yazık, yalancı çocukmuşsun. bundan sonra son lafım olur. kendisi yine yazar sallar açık alanda ama yine yalana başvurmaz inşallah. selametle.
    #3580804 (pietro pacciani, 25.06.2008 13:53)
  11. kişiliği hakkında sağlıklı fikirlerim olmadığından ozel mesaj dahi atamıyorum bile artık "yalan" atmasın diye. yarın öbür gün onunda yalanını atar alimallah, yok bana şöyle dedi yok bunu dedi diye. şimdi kurnazlık yapıp beni kışkırtma çabasında aklı sıra çirkefe yatıyor ben de basıcam küfrü sonra uçucam sonra da kendi nick altına (bkz: kanatlandırır) amblemini işleyecek.hesapta!

aramızdaki kısa ama öz mesajlaşmayı yaptığımız çocuk muhabbeti ile rahatsız ettiklerimize bir anlatsa da görsek google şuymuş wiki buymuşu. aramızda öyle bir ileti paketi uçuşmuş mu? gerçi hoş, aramızdaki diyalog da "ne demek istiyorsun sen" ve "şöyle şöyle arkadaşım" dan ibaret ama insan olmaya görsün. daha nick altıma atacak yalanları vardır elbette.

kendisinin bu eğlencelerini biz de yapıyorduk kıçımızı sağlam duvara dayamış iken. gelip gidip onu bunu taciz edip eğleniyorduk ta kışkırtırken yalan atmıyorduk. en azından nick altımda bir tanım yapacak diye kaçıncıya "italyan", "katil", "toscana" lı tabirlerini kullandı.

- google bir arama motorudur; ki aramızda bunun aksi bir muhabbet geçmedi, insanlar özel mesajları okuyamıyor diye bana yalan yanlış muhabbetler etmiş görüntüsü verme.

- laikliğin galat i meshur anlamı; milletvekili arkadaşımıza söyleyelim, bir öneri hazırla hemen gereği yapılsın bu tanımı sen biliyorsan ve nereden öğrendiysen!

- wikipedia denilen oluşum... sözlüktür; sözlük değildir ansiklopedidir. sağlam bağlantım var wiki işine hiç bulaşmaması gerekir.

- 3. defa diyorum beni buralara getirme; ki bunu sana ben dedim, söylediklerimi de çalıyor artık.

- yau; osmanlıca şov yaparken "yahu" yu neden atlamaktadır ısrarla?

- tuvalet terbiyesi bile almamışsın; yalancılıktan sonra terbiye sınırlarıda zorlanır, dimi kuzum.

- ayar ayar diyorsan; ben karat hesabıda bilirim.
    #3582801 (pietro pacciani, 25.06.2008 23:36)
  12. (bkz: farazi malumatı)
    #3584868 (pietro pacciani, 26.06.2008 14:17)
  13. (bkz: #3514994) tebrik ederim efendim.
    #3586735 (olricc, 26.06.2008 23:20)
  14. sivri zekasına imrendiğim bir yazar.
    #3594650 (gadjo, 29.06.2008 02:07 ~ 02:53)
  15. (#3596451) nolu entrynin sahibi.

mesnetsiz iddia dedikleri şey bu olsa gerek.

(bkz: hamile kadinlarin karinlarini desip ceninleri duvara civilemek)
    (bkz: bebekleri kazanlara atmak)

(bkz: ne içtiysen aynısından istiyorum)
    #3596472 (enderun sevgiler, 29.06.2008 16:31 ~ 16:32)
  16. #3596451 entrysinin kanıtlanmasına rağmen, yok sayan faşistlerin annesinin, bacısının, karısının başına gelmesini diliyorum.

tanım ; oturup şarap içilesi yazar. üsküdar sahilinde. *
    #3596492 (aclik kader olamaz, 29.06.2008 16:35 ~ 16:36)
  17. özledim lan ben bunu. çirkef mirkefti ama kafası zehir gibiydi namussuzum.
    #3602530 (pietro pacciani, 30.06.2008 22:44)
  18. "işte budur üstad" denebilecek entrylerin sahibi sözlüğün eli kalem tutan denecek helal olsun sözlük yazarlarındandır. düşüncesini olduğu gibi yani pek net ifade edebiliyor. *
    #3603320 (abala, 01.07.2008 01:36)
  19. ağlama duvarında bağıra bağıra ağlamak istediğim.
    #3743541 (kara mi kizil mi, 30.07.2008 14:38)
  20. (#3749004)
    aydınlık gördüm bu adamda.
    #3749021 (beatleboy, 31.07.2008 13:30)
  21. 5. nesil dinsiz imansız ateist sözlük yazarıdır. hoşgelmiş.
    #3757266 (CarpeDiem55, 01.08.2008 23:33)
  22. 5. nesil dinsiz imansız can, canan, nazlıcan, bedirhan ve ben ederleziavala.
    #3771881 (ederleziavela, 05.08.2008 01:01)
  23. haftanın hiperaktif uuserı.
    #3773729 (crazy, 05.08.2008 15:00)
  24. gerçekten değerli bir yazar... beraber aynı çevreyi paylaşmayı çok isterdim.. ya da sözlükte değilde daha gerçekçi bir sosyal ortamda tanışmayı çok isterdim..
    #3776517 (sir isaac, 06.08.2008 00:45)
  25. komunisttir o! komunist...

(bkz: adam olacak yazar kaleminden bellidir.)
    #3792438 (liberalisticcommunist, 09.08.2008 12:03)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

edip sharabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edip sharabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edip sharabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » sansar salvo » aysegul aldinc » kurt milleti » ulusozluk nba fantasy league » aklamiyoruz hakliyoruz » avrupa yakasi » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » erikli » karpuzu hincal uluc a sectirmek » kiraladigi evin icislerine karisan ev sahibi » tup bebek » umut sarikaya tipi mutsuzluk » o degil de bir shubuo vardi o noldu » get smart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istinye karakolu » devletin iskencede olumu kabul etmesi » nke » die dead enough » gerard depardieu » sevgilisinin elini tutarken erekte olan genc » agzi olan konusuyor » sayilmayiz parmak ile tukenmeyiz kirmak ile » ihtilam » texaskatliami » seus » schreiberbeden » sozlugun ajdari » love gun » contemporary istanbul