edinmisim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vestel e terfi edin rahat edin
  2. edin
  3. edin dzeko
  4. edin ayran
  5. ibrahim edin
  6. esat edin
  7. ediz edin
  8. edin bavcic
  9. bu cocuga dikkat edin
  10. fark edin lan beni

© 2008 - uludağ sözlük

edinmisim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edinmisim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edinmisim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all my loving » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » nightwalker » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » kolpa turk filmleri » camii manzarali ogrenci evi » bekaret onemsizdir » horozu cok olan koy » universitede hocalara verilmis ayarlar » burkay » grigory petrov » bir populer kultur magdurunun ruyalari » marrone » ask bekletir » respect my authority » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekme helva » planor » the day that never comes » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » guatemala » 300 » faati » kanal tedavisi » bir gun herkes teletabi olacak » alim icin din yoktur » tsk » al sana bir gobek ver bana bir bebek