ederken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dua ederken yukari bakmak
  2. park ederken yapilan gel gel direktifleri
  3. hac da tavaf ederken turbanin takilmamasi
  4. sevgiliyle kavga ederken soylenenler
  5. dans ederken yapilmamasi gerekenler
  6. ataturk un dua ederken cekilmis fotografi
  7. basbakani msn de sohbet ederken elestirmek
  8. kahvalti ederken su icen gorgusuz
  9. ata tecavuz ederken suc ustu yakalandi
  10. dtp li bagimsizlarin yemin ederken carpilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

ederken başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ederken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ederken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pallas » nasilsin sorusuna alternatif cevaplar » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » the killers » yanlis anlasilmis sarki sozleri » stretching the game » i kissed a girl » je t aime moi non plus » turkulerle gomun beni » nihat genc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games