ederek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kufur ederek ovmek
  2. kizlarin her seyi ima ederek soylemesi
  3. dua ederek yagmur yagdirmaya calismak
  4. sevgiliyle kavga ederek ayrilmak
  5. sevgiliden tefekkur ederek ayrilmak
  6. umut ederek caresizlikten olmek
  7. tecavuzculeri tecavuz ederek oldurmek
  8. beddua ederek adam oldurmek
  9. her sabah kufur ederek uyanmak
  10. linc ederek adam oldurmek

© 2008 - uludağ sözlük

ederek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ederek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ederek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» georgi jukov » eski sevgiliye kaldirim tasi firlatmak » kendimi evlenecegim kadina sakliyorum » yilmaz guney » merhaba asker » besiktas inonu stadi nin yikilmasi » adnan hasan fatin kurtulusa kadar takiye yap » turkiye sosyalist cumhuriyeti marsi » irtica org » mac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci