edepsiz 

kapat
  1. utanılacak işleri hiç utanmadan ,sıkılmadan yapan kişi.
    (kısmetsiz, 02.02.2006 23:09)
  2. devamli ahlak disi seyler yapan , saygısız insanlar için kullanilan bir tabir.
    (dreamylife, 17.04.2006 12:11)
  3. (bkz: ahlaksız)
    (asiti kaçmış kola, 02.06.2006 15:59)
  4. (bkz: terbiyesiz)
    (Eqin, 02.02.2007 07:01)
  5. (bkz: tuh kaka) *
    (3742372836, 02.02.2007 07:16 ~ 07:17)
  6. (bkz: umay umay) ın (bkz: naylon) adlı albümüne ait güzel bir şarkı.

Yanıma uzan ve işte
    Bedenini çöz ve emri bekle
    Tenini eğit benimle
    Elini eğit ki aksin tenimde

Akıl fikir yok gereksiz
    Bu günde ruh çok edepsiz
    Biraz çabuk olcanım tez
    Azar azar kaybolup gez

Yakınım olur acılar ve utançlar
    Gecelerim olur bu yabancı bakışlar
    Canımı sıkar bu eda ve nazlar
    Vazgeçtim a a
    (mysterious, 04.08.2007 00:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» artova nin tarihi eserleri » sethanon » ege elektrik elektronik muhendisligi » for the love of god » sozluk kullanim kilavuzu » zall vs ssg » ideefixe » istikbal » bulasik makinesinde ispanak yikamak » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » huseyin hatemi » camide kralice protokolu » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » beyin engelli » charizard » www siznezaman akillanacaksiniz com tr » ihtiyarlar heyeti » delicay kalesi » sehrekustu » peta » sizofren degilim lan » madem ermenisin istemeden vermelisin » develi nin tarihi eserleri » starbucks » yakiyor bagrimdaki ates » sevilesi yasaklar » hepsi posta da sloganli reklam » samsat in tarihi eserleri » ingilizce bilmeyenin ingilizce kartviziti olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa