edenlerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lost dan nefret edenlerin dislanmasi
  2. kavga edenlerin videosunu cekmek
  3. 17 aylik bebege tecavuz edenlerin avukati
  4. kemal unakitan i protesto edenlerin surulmesi
  5. yobazliktan sikayet edenlerin bagnazlik yapmasi
  6. allah dua edenlerin duasina icabet eder
  7. yalnizlik terk edenlerin hediyesidir kalanlara
  8. laik olduklarini idda edenlerin ataturk dusmanligi

© 2008 - uludağ sözlük

edenlerin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. edenlerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edenlerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogmamis cocuga verilecek en faydali ogut » yaran yanlis okumalar » serdar ortac » alinazik » gri ekran » fabala » bir orospu cocugu olarak sinek » basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum » ramazan ayi oncesi gida fiyatlarini artiran esnaf » rojen pastanesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games