edebiyatta yozlasma 

kapat
  1. büyük islami şirketlerin bazı edebiyatçıları ve onların yer aldığı dergi, kitap v.s araçlarla edebiyatta sanattan çok ibret verici olayalrın yer alması durumudur. hal böyle olunca birey sanattan zevk almaz ve kendini basit ve kısır konular içinde tekrar edip durur. yaratici gücü kaybolan sanatci ve okuyucu her zaman kendini bazı şeylere karşı sorumlu hisseder ki, yaratıcı olamamak edebiyatın en büyük sorunudur. hatta olmazsa olmazıdır.
    #619637 (darwen, 09.09.2006 14:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

edebiyatta yozlasma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edebiyatta yozlasma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edebiyatta yozlasma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about edebiyatta yozlasma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ceylin » zamani durdurma istegi » here comes the rain again » cherubim » homo habilis » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » kaderimsin » tematik mode acikken acilmis basliklar » alevi davasinda aslan kesilen ateist » boga burcu » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » ekonomik kriz » ben senin bildigin kizlardan degilim » banihana » gichin funakoshi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » alpaslan dikmen » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » flourishword » damak tadima uygun degildi » limanla kavgali isyankar kaptan » extra ecclesiam nulla salus » jucy » mad i mayrem » elegy » vera » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » meri » olmasaydi o adam anan olurdu madam » erkek korkulari » uzak » aglatan sarkilar » spirit » ikinci dunya savasi » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler