edebiyatsozlugun yuz aki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bi edeb ra edeb kerden edeb rest
  2. ilme ettim talep illa edeb illa edeb
  3. edeb ya hu
  4. edeb i kelam
  5. edeb ya hu timi
  6. hezaran nush u pend etsen bi edeb olmaz edib

© 2008 - uludağ sözlük

edebiyatsozlugun yuz aki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edebiyatsozlugun yuz aki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edebiyatsozlugun yuz aki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » yaran haberler » kuzey kibris turk cumhuriyeti » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » hem alkol hem sigara » the science of sleep » tanrinin hayalgucu » fernando chalana » artvin kemalpasa festivali » aziz yildirim » toygar isikli » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » whopper » kutahya » yavuz seckin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » ruyada dis hekimi gormek » bu ask beni yorar » entry ve nick uyumu » sualtu housing » michael beasley » zall bize de ayfon alsana » chinese democracy » yaran ntvspor yorumlari » aglamaktan yaslanmak » rambo okan vs bebek okan » gol amina koyim be » atilim universitesi » cumali » asil turkler cekik gozludur inanci