edebiyat ve intihar 

kapat
  1. " sanki onların hepsi büyük bir ölümün parçalarıydılar ve yan yana geldiklerinde hep bir ağızdan bize yaşamanın güzelliğini, hiç bitmeyen tazeliğini haykıracaklardı. ben bu haykırışı hissettim, umarım sizde hissedersiniz... "
    adem eyüp yılmaz
    #2433921 (abala, 06.10.2007 02:44)
  2. (bkz: Ernest Hemingway)
    #2433933 (burada seviyorum seni, 06.10.2007 02:48)
  3. intihar eden yazarların kitabı. güzel bir çalışmadır. ama büyük yazarların neredeyse tümünün intihar ettiğini görmek garip bir sıkıntı verir insana.
    #2433940 (mitheithel, 06.10.2007 02:49)
  4. aslına bakılırsa güzel bir konu için kötü bir kitap denilebilinir. derinleşmemiş hayat hikayeleri ve kötü çevrilmiş şiirleriyle bir hayli can sıkar. tabii ki edebiyat ve intihar konusunda birçok kişiyi es geçmesi de ayrı bir affedilmezidir. ne işi var dalida nın edebiyat ve intihar başlığı altında demeden geçemeyeceğim. tamam yavuz cetin i anlamak isteyebilirim. kurt cobain i ise ağzıma bile almam (o bütün listelerin baş tacıdır).
    sevdiğim artı yanlarından biri ise seneca gibi intihar etmiş gibi görünüp aslında öldürülenleri listeye dahil etmemesidir.
    #2434017 (sonrabirgun, 06.10.2007 03:16)
  5. nedense aklıma jack london'ı getirmiştir.
    #2434028 (alfred hickorkmaz, 06.10.2007 03:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

edebiyat ve intihar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edebiyat ve intihar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edebiyat ve intihar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about edebiyat ve intihar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dudaktan kalbe » platonik aski aldatmak » anthony kiedis » israel defence forces » eric cartman » ilk once sen kapat telefonunu » mad girls love song » telengitler » hostempo » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » celali » yazarlardan ogutler » ankara 7 cadde cafe classic » istanbul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » erzurumspor » marifet iltifata tabidir » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » franky four fingers » gap » gecekondu » vdz » huznun isyan olsun » nefret edilen cumleler » mezun olunca ne olacaksin » kadinlarin haz noktalari » kurt sorununa cozum onerileri » here comes the rain again » baslik acip ayar verdim abi » zall i tanimam o da beni tanimaz » tipta uzmanlik sinavi » need for speed undercover » yemekteyiz nesrin » profosyonel1972