edebiyat komiseri 

kapat
  1. varlık dergisindeki bir köşeydi. hala var mı bilmiyorum....
    #3638987 (cocukkalan, 08.07.2008 22:41)

© 2008 - uludağ sözlük

edebiyat komiseri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edebiyat komiseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edebiyat komiseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kavusamazsin orospu olur » jean amerika nin salvaridir » ucuncu dunya savasi guncesi » muhalif oldugu icin hapse giren insan » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » alim icin din yoktur » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » don demeyi unuttum » hakan aysev » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » prezervatif » erik gerets » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » karti bankamatige kaptirmak » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayelet zurer » iset » genelkurmay i yipratmayan tek sey » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » sivrisinege ucan tekme atmak » yalcin kucuk » enderun sevgiler » hocaya tavir alan ogrenci » star ana haber » milli gurur milli forma » gossip girl » i guess you re right » ergenekon cetesi » jet » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi