edavat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogrenci cantasinda bulunmasi gereken edavat

© 2008 - uludağ sözlük

edavat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edavat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edavat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi yonetimi onlisans programi » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » satanizm bir din ise garfield seytandir » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » nefesim nefesine » vesselam » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » super mario bolum sonu bayragi » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » tuhh kahretsin » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » seus » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » disturbia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » marrone » a fine romance » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » what the fuck is that » i belong to che » ceza » horozu cok olan koy » gul ki » yeni alinan pc yi cokertmek » ask incitir » bak ne diyor kayahan abi » italiano » oguzhan ozyakup » 100promil