ecstasy kullanmak 

kapat
  1. tek kelime ile öküzlüktür. insanı insanlıktan çıkaran bu maddenin son zamanlarda toplumda ne kadar arttığını görmek ayrı bir üzüntü sebebidir ayrıca. çarşı iznine çıkan askerlerden tutun, yeni yetme çocuklara kadar bir çok kişi kullanmaya başlamıştır bu boku. emniyet güçlerinin bu konuda daha da duyarlı olması gerekiyor sanırım. gerçi çalışıyorlardır ama daha fazlası lazım çünkü bunu kullananlar her gün fazlalaşıyor. ağzındaki sakızı parçalarcasına çiğneyen, kan ter içinde kalmış, ve gözleri yuvalarından fırlayacakmış gibi bakan ve aynı zamanda kendini he-man sanan insanları görmek istemiyorum artık.
    #2155256 (istanbul icin efkar vakti, 18.08.2007 16:58)
  2. (bkz: hayatta yapılmaması gerekenler)
    #2155264 (omrum tribunde gecti, 18.08.2007 17:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ecstasy kullanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ecstasy kullanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ecstasy kullanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ecstasy kullanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» butun kizlar evde kalsin kampanyasi » zurna » osman gokcek » keskin sirke » silahli kuvvetler j2 » evrim » seviyormus gibi yapmak » edip buran spor salonu » balik agzi » erasmus » kafama sikar giderim » son tuketim tarihi » yasemin goksu » yasam duslerdedir » espas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yas maya » post office » huseyin uzmez » clear man activsport » flourishword » born in a morning hall » yaran facebook iletileri » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » cristiano ronaldo vs lionel messi » elfida » kaz dagi milli parki » gel gonul » terorizm » alevi » haydin namaza haydin namaza » homo habilis » marty friedman » alternatif vodafone reklam replikleri » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek