ecemowich 

kapat
  1. adının ecem olması muhtemel yazar adayı,günümüz çaylağı yarının yazarı.
    (karanlikta, 24.06.2006 19:29)
  2. sözlükteki burak bora anadolu lisesi ruhuna sahip kişilerden. zaten entrylerinden şıp diye anlamıştım.
    (arjen robben, 25.06.2006 01:57 ~ 02:00)
  3. asil nicki "écémowich_" olan yazar. accent aigu'ler önemli!*
    (bkz: ecemowich)
    (aftermath, 25.06.2006 02:11 ~ 02:15)
  4. bana 90lı yılları hatırlatan,bir nick.
    ek bilgi:bir zamanlar bir hayli futbolcu gelirdi balkanlardan türkiye'ye.
    (laedri, 29.06.2006 20:42)
  5. bir cuma akşamı ayrı şehirlerde olmak üzere alisamadim yokluguna dinleyerek ağlaklaşma zirvesi gerçekleştirdiğimiz yazar arkadaş,sıcak insan.
    (karanlikta, 30.06.2006 21:09)
  6. öss mağduru olması sebebiyle sözlüğü, gençliğini, yaşamayı unutan kişi.
    ayrıca haziranı atlatana kadar sözlüğün onu affetmesini dileyen yazar. *
    (ecemowich_, 25.12.2006 17:49)
  7. muhmetemelen kendisi göztepede bulunan mustafa aykin ilk ogretim okulu mezunu olup şimdilerde üniversite hayalleri kuran yada gerçekleştirme mertebesine ulaşmış bir ulu sözlük yazarı selam ederim! (umarım doğru kişisindir..)*
    (vladurakul, 14.01.2007 22:12 ~ 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emre aydin » halidere » salihli nin tarihi eserleri » mr eko » o degil de » cem karaca » budapeste » krakow » kendi gundemine sahip olmak » ultimate mortal kombat 3 » hediye alacak bir annesi olmamak » alo josef k » senin yaptigini corumlu bile yapmaz » karsit gorusteki dost » iste budur ustat » ulusalci medyanin cemaatci medya karsisinda cokusu » servet cetin vs cristiano ronaldo » sabahin koru » her kim dinini degistirirse onu hemen oldurunuz » karalti » seks » proud mary » la vague » biletix » macide » birinci olmak » doymamak » yurt ici » cukurca nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa