ebu meymun el rusd 

kapat
  1. dördüncü nesil bir yazar, takipteyim.
    #1572030 (endustriyel siyah, 26.04.2007 05:25)
  2. sabahlamış yazarlardan biri sanıyorum ve merak ediyorum nedir nickinin anlamı diye.kendisinede hoş gelmiş demek istiyorum. *
    #1572099 (puldüşü, 26.04.2007 09:16)
  3. iletisinde "her annesi ölenle denize açılmayın" yazan yazar..
    bir şey anlamadım o ayrı..
    #1572331 (4ever pvd, 26.04.2007 11:14)
  4. bu nickle amerikaya gitse kapısından dönmesi olası olan yazar.

yazarlığı hayırlı olsun.
    #1590029 (imitasyon, 30.04.2007 15:51)
  5. boş olmadığı her hâlinden belli arkadaş, an itibari ile on yedi yazısı var ve hepsi de okumaya değer. takipteyiz, hoşgelmiş.
    #1644308 (paradigma, 15.05.2007 00:23)
  6. ilginç nickli mütedeyyin yazar kişi.
    #1876051 (cryptic, 07.07.2007 03:49 ~ 03:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ebu meymun el rusd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ebu meymun el rusd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ebu meymun el rusd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » bilgi yonetimi » mona lisa ya bakip 31 cekmek » la havle ve la kuvvete falan olmak » cihan unal » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » cekememek » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » serdar akinan » karl marx ve friedrich engels » mehmet ali nuroglu » lake station » fake you » hefeweizen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask susar » karamboldedans » ogretmen bakanligi » lenova » kulina » leonce ile lena » bikini bolgesini bronzlastirmak » galatasaray universitesi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » egyptian premier league » sezercik onun bunun cocugu » the offspring » cemsbg » ergenekon