ebenin cenaze namazini kilarim 

kapat
  1. hoşgelmiş beşinci nesil yazar. rumuz oldukça tehditkar...
    #3187271 (forever young, 25.03.2008 08:51)
  2. hoş nickli bir yazar, hoşgelmiş güzel de yazıyor ayrıca x akıllı olsun akıllı onun seviyesine inmeyeceğiz .
    #3189121 (templar, 25.03.2008 18:32)
  3. --spoiler--
    gay oluk eski sevgiliye vermek
    --spoiler--

nerden baksan bir anlam bozukluğu.

tanım: türkceye hakim yazar.

(bkz: sıkıntıdan başka yazarlara bok atan yazar modeli)
    #3202458 (bashar2, 28.03.2008 20:57)
  4. kendi başlığına ilk ve son kez entry giren yazar:
    abazan değilim. öylesine yazıyorum...
    #3203069 (ebenin cenaze namazini kilarim, 28.03.2008 23:08)

© 2008 - uludağ sözlük

ebenin cenaze namazini kilarim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ebenin cenaze namazini kilarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ebenin cenaze namazini kilarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zaman makinesi alirken dikkat edilmesi gerekenler » smirnoff » evrensel sozluk haklari bildirgesi » ehliyet sinavi » shiftdelete net » tum kupalara talip olmak » kufur etmeyen turk » worms world party » ankaragucu tezahuratlari » crysania a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci