ebeni duzerim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni kiyasiya duzerim
  2. seni once duzerim sonra inkar ederim
  3. ebeni pokelerim
  4. rampada gecme beni duzlukte duzerim seni
  5. ebeni facebook da gormusler
  6. simdi ebeni sittim bakisi

© 2008 - uludağ sözlük

ebeni duzerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ebeni duzerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ebeni duzerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» itiraf com » maddi hasar » cevresellik » delikanli adam » kobi nerde teb orda » nefes alamamak » page hamilton » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » terzi » eyes wide shut » mandalina baligi » sener eruygur » stop hammertime » no tanri no cry » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basligi duzelt » adolesan » elveda de » ergenekon cetesi » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » arto tuncboyaciyan » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » karateci kiz » i saw her standing there » eksi sozluk » ozledim seni » 3rd rock from the sun » harold shipman » kanada » neset ertas