e tabi ortam olunca iciliyor abi adamlari 

kapat
  1. kucaklanası, omuzlarda taşınılası insanlardır. *
    #3887884 (Lord Esseinski, 29.08.2008 17:18)
  2. içmek için hertürlü bahaneye sarılabilecek adamlardır. benim doğumgünümü bensiz kutlayan arkadaşlarımın bahane olarak sundukları cümlede buna benzer birşeydi.

sorunlu arkadaş: kanka tarihe bi baktım aha ayyash'ın doğumgünü! ee dedim buna içilir bizimkilerle hemen 2 şişe votka kaptık devirdik anında.
    ayyash: oğlum ben yoktum lan
    sorunlu arkadaş: onu düşündükte kanka gelmen çok uzun sürerdi. ortamda kurulmuştu hazırdı yani herşey. ee ortam olunca içiliyor tabi abi.
    ayyash: pes!
    #3887886 (ayyash maghanda, 29.08.2008 17:18)
  3. (bkz: e tabi ortam olunca iciliyor abi)

(bkz: kadehi harvel için kaldırmak)
    #3887893 (sovenist sovalye, 29.08.2008 17:20 ~ 17:21)
  4. arkadaş:ya abi işe girmişsin hayırlı olsun. geçen gün arkadaşlarla biraz içip kutladık.
    ben: ee ben yoktum!
    arkadaş:ya zaten onu düşündükçe kederlendik daha da çok içtik.
    ben:!??!?
    #3887932 (ahbucag08, 29.08.2008 17:29)
  5. lisede iken ağzına içki değdirmemiş * olmalarına karşın, üniversiteye gidince ortamlara aktıklarından kaynaklanacakki, bana karşı savundukları tez.

not: içenler umrumda değil tabii ama en yakın arkadaşlarımada biraz karışmam yobazlık olmaz demi ey sözlük ahalisi. *
    #3887934 (secret1907, 29.08.2008 17:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

e tabi ortam olunca iciliyor abi adamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. e tabi ortam olunca iciliyor abi adamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu e tabi ortam olunca iciliyor abi adamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about e tabi ortam olunca iciliyor abi adamlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.