e mail im 

kapat
  1. ayarlarim bölümünde bir sekme.
    #1868196 (larker, 05.07.2007 17:34)
  2. "aşağıdaki linkten XXX@uludagsozluk.com şeklinde e-mail adresi alabilirsiniz." ibaresinin görüldüğü sekme.
    #1868265 (dualite, 05.07.2007 17:51)
  3. aşağıdaki linkten XXX@uludagsozluk.com şeklinde e-mail adresi alınamayan sekmedir.

denedim:

"The Windows Live ID contains a word or phrase that is not allowed. Please try again." dediler xxx@uludagsozluk com adresini vermediler.
    #1868322 (osiris, 05.07.2007 18:06)

© 2008 - uludağ sözlük

e mail im başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. e mail im ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu e mail im nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alone with everybody » tori amos » celestial teapot » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » seri katil oldurmek » sacriter » genelkurmay baskanligi » ask hukmeder » thinking substance » zafer oger » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » kul olayim kalem tutan ellere » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » calculus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif var misin yok musun diyaloglari » aseksueller mi dover escinseller mi » 1900 efsanesi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » wunderman » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » finlandiya » kizlik zari » bionic commando rearmed » insan neden degisir » sen yoksun diye » le fabuleux destin d amelie poulain » shaquille o neal » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek