e icin 

kapat
  1. aldırmıyorum, bu dünyada payımın
    -DÜNYADAN AZ BiR HiSSEYLE-
    aşk yılları olmasına unutulan
    bir dakikanın nefretinde.
    ağlamıyorum terkedilmişler güzelim

BENDEN mutludur diye
    ama sen üzülüyorsun diye...
    kaderime bir yolcu olan benim!.

edgar allan poe
    #3266711 (mrs lautrec, 13.04.2008 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

e icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. e icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu e icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yunanca » finlandiya » coleslaw » 0 dogumlu olmak » yol tv » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » trinidad tobago milliyetciligi » televole moderasyon » kardes turkuler » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » all i ve got to do » cok guzel hareketler bunlar » izlanda » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » ahmet karayay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beklenti » kulina » bir kadinin en masum oldugu an » teknosa » 25 yas sendromu » cok eski sevgilinin aramasi » driving miss daisy » yaratiliscilik » nihat dogan dan aforizmalar » royal academy of dramatic art » genpatech » kaderimin cv si » zafer oger » kacin buyuyor galiba » sevgili ile zillere basip kacmak