e caykara caykara 

kapat
  1. trabzon yöresi türküsüdür.

E Çaykara Çaykara
    Dört Dağın Arasında
    Güneş Almadı Ona
    Çamlar Arasında

Sar Beline Beline
    Gaytanı Yedi Keren
    Çok Da Güzel Deyilsun
    Sevdim Seni Bir Keren

Sar Beline Beline
    Gaytanı Dolan Dolan
    Kız Alacağum Seni
    Öyle Mahcup Oturma

E Deremen Deremen
    Issız Yere Dönersin
    Ne Mutli Olsun Sana
    Ne Güzeller Görersin
    #970019 (kara hilal, 08.12.2006 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

e caykara caykara başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. e caykara caykara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu e caykara caykara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saba tumer » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » nah » biedrins » kaiser chiefs » bir kisiye kendinden daha fazla deger vermek » bulent ersoy a benzemek icin estetik yaptirmak » tracy lamar mcgrady junior » modemi acip kapatmak » henry fielding a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci