e artik bir adi olsun dedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olsun demek zor artik
  2. artik olsun dedirten olaylar
  3. olsun artik dokulen kanlarimin hepsi helal
  4. senin adin artik berk degil terk olsun
  5. elif dedim be dedim
  6. ne dedim ki sictin dedim
  7. erkek olsun italyan olsun o olmazsa fransiz olsun
  8. dedim
  9. oha lan ne dedim ben
  10. dedim ah

© 2008 - uludağ sözlük

e artik bir adi olsun dedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. e artik bir adi olsun dedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu e artik bir adi olsun dedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanli » var misin yok musun ajdar » yarin cok gec olacak » rakimalboga » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » yunus » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » egitim sart » calculus » asik miyiz » yigit ozgur esprileri » buy more » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » senin olmaya geldim » yanma odasi » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » sadettin teksoyun parmagi » central park ta geceleyin dolasmak » maske » demolay » rosario to vampire capu2 » dun uye olanlar » bir cocuk sevdim » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » loco » buffy » d a f