dylan pickles 

kapat
  1. tommy pickles'in kardeşi. halilarin üzerinde emekleye, osura, siça gezen, mutemadiyen kusan, aileye yeni dahil olmuş sevimli bebek üye. tommy'deki kardeşi koruma,kollama güdüsünü de geliştirmiştir. (bkz.rugrats)
    #1010817 (Malign, 17.12.2006 13:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dylan pickles başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dylan pickles ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dylan pickles nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dylan pickles. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nice mutlu yillara » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » opel insignia » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » var misin yok musun adriana lima » kabiz olanlara tavsiyeler » gerizekali sevgilim » migren nobetinden sonra ki mallik » hidrolik ve pnomatik » statik smiley » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » feather weight » tve » basligi basliktir diye tanimlamak » melankolik le tantana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dying in your arms » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » ali bardakoglu » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » guzellik kriterleri » mahackala » korkularla yasamak » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » klavyenin gucu » med cezir » saniser » kalorifer peteklerindeki hava » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » fon makinesiyle uyku » gul suyu » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci