dylan dog 

kapat
  1. kendince entel tatlar arayanlar kadar kolay okunan kaçış edebiyatı müdavimlerinin temasında rahat ettikleri italyanın en ünlü çizgir roman kahramanı.. fight club ve benzeri malzemelerin yoğurulup günümüze uyarlanması ve bununla birlikte mantık mekanizmalarını zorlayan genç kitlelerin pişirilmeden yenmesi!dir. her rastladıgı hatunla yatan ve hiç bir kuralı olmaması gekirken uçağa binmeme, sigara içmeme gibi takıntıları olan sorunlu bir roman kahramanı.
    (metalycra, 28.12.2006 13:57)
  2. bir yazar arkadaşımız. sanal roman gerçekliklikleri üstüne psikoanaliz eksperidir.
    (metalycra, 28.12.2006 13:58)
  3. kendisi italyan cizgi roman kahramanı olur. nam-ı diğer "kabuslar dedektifi".
    alışılmadık, ürkütücü ve iğrendirici ne kadar dava var ise - ki bunların çoğu; ilahi güçler, doğaüstü olaylar ve yaratıkları barındırır - sevgili yardımcısı groucho ile bunları çözmeyi kendine misyon edinmiş, yakışıklı, çapkın ve beyefendi bir insandır. çok güzel klarnet çalar ayrıca...
    (dylan dog, 28.12.2006 15:16)
  4. laptopu olan bir yazar. çok ara$tırdım ve buldum -benden kaçmaz-
    (all rights reserved, 30.12.2006 15:53)
  5. laptop'u ile yaşadıgı maceraları ilgi ile okuyoruz efendim.. *
    (bkz: laptop u caldırmak)
    (bkz: laptop un klavyesine yanan sigara dusmesi)
    (bkz: lap top u dolmusta unutmak)
    (bkz: laptop un lazerini kolonya ile temizlemek)
    .
    .
    .
    (bkz: laptop ile sevismek) *
    (MANSON, 30.12.2006 16:10 ~ 16:11)
  6. (bkz: sözlükçülerin aslında demek istedikleri)
    (bkz: lap top um var)
    (witch, 30.12.2006 19:41)
  7. yardımcısı groucho, inanılmayacak kadar(!), "marx kardesler"den groucho marx a benzemektedir.
    şaşırdınız değil mi?...

dylan dog:
    img144.imageshack.us/img144/2095/d41b8up.jpg

groucho marx:
    http://www.jesuslist.com/.../images/groucho-marx.jpeg

ve groucho:
    http://www.cravenroad7.it/groucho/jill.jpg

birkaç da anektod;

- umberto eco demiş ki: "incil i, homeros u ve dylan dog u hiç sıkılmadan, günlerce okuyabilirim ."

- şair dylan thomas, dylan dog un isim babasıdır.

- dylan ın adresi: "craven yolu n:7, londra" dır. ünlü yönetmen wes craven a gönderme yapılmıştır.

-scotland yard eski çalışanıdır. düşünceleri ve tavırları yüzünden kovulmuştur.

- dylan dog, italya da en çok satan cizgi roman dergisidir (tekrar basımı yapılan ve yeni hikayaleri ile, her ay milyonlarca kopya satarak).

- tiziano sclavi tarafından yaratılmıştır. çok sayıda çizeri mevcuttur. dylan'ın yüzü, ünlü aktör rupert everett'tan esinlenilmiştir.

- dyd 666 plakalı, sarı, çok şahane, üstü açılabilen bir volkswagen tosbagası da olan çizgi kahraman.
    ilerde almak istediğim arabalar listemde bulunmaktadır... (bkz: hayıflanmak)

- 20. yılını kutlamaktadır...
    (dylan dog, 31.12.2006 02:05 ~ 26.02.2007 14:40)
  8. delikanlı çocuktur. sırf söz verdi diye aslında indirimde olması gerekirken olmayan kitaplara 25 ytl vererek* hem beni duygulandırmış hem de "oh lan ne geçirdim haa, ahahaha" şeklinde tezahürlere sebebiyet vermiştir. bir de ikimizde chuck berry'i istanbul'da dinleyecek kadar paraya sahip olamamaktan muzdaribiz, sevabına , bi el atın be****
    (jackmartins, 14.01.2007 18:58 ~ 18:59)
  9. muhabbeti güzel, yeni yazarlardan. nice yıllara efendim... bu arada, subatta time commando cd si elimde olur, sen parayi hazirla...*
    (faati, 14.01.2007 19:07)
  10. efenim bu kardesimiz ile hayır zirvesinde müserref olduk, sonra gelişen dürüm şenliginde biraz uzagımızda kalmısıtr fazla muhabbet edemesek de gögsündeki beşiktaş rozeti her seyi anlatmaya yetti de arttı bile. nice zirvelere diyorum. sevgiler saygılar.
    (MeLaNKoLiK, 14.01.2007 20:35)
  11. efenim bu çocuk hem şirin, hem cömert, hemi de idealist! e öğrenmeye de hevesli! daha ne olsun canım, biz her daim burdayız, bekleriz...
    (fena halde leman, 14.01.2007 22:13)
  12. öncelikle gozlerinden oper ellerinden sikarim!!

sonracığıma, bana kalbin kadar temiz olan bu sayfayı ayırdığın için seni essefle kınamaktayım. şimdi diyecekler nick altı entyler öyleydi böyleydi. insanoğlu bu egosuna parmak atmadınmıydı iflah olmuyor. birinci sözlük yılını kutlarım ikinci ışık yılı uzay boşluğunda bu kutlamanın ne anlama geldiğini sorarım. ayrıca "sana doğum günü hediyesi olarak pentegram konseri bileti alayım mı * " diyerek ahlaksız bir teklifte bulunmuş ve zaten gideceğimi bildiği için bileti de ben aradan çıkarayım da masraftan kurtulalım diyerekten doğum günü hediyemi yalan etmiştir. ben onu bunu anlamam doğum günümde dansöz oynatıp alnıma para yapıştırmazsa şampanyalar patlatıp nuri alço kimin şuhh kahkahalar atmazsa öteki dünyada bir ipod u bile olmaz inşallahhhh.. haydin selametle...
    (metalycra, 15.01.2007 09:46 ~ 09:50)
  13. nickinin yanlış telaffuz edilmesinden muzdarip yazar. birçok kişiden; "daylın dog" olarak duyduğum, halbukin, doğrusu; "dilın dog" olan nickimdir efenim. nasıl ki; "bob dilın" diyorsak, bunu da böyle telaffuz edelim. ilk karşılaşmada, adımı doğru söyleyebilenleri, sözlük yaşamları boyunca artılara boğacağım*

edit: çizgi karakter dylan dog da aynı dertten yakınırdı. o zaman kendisine güler geçerdim. ama ne demişler; "gülme potansiyel nickine, sonra gelir senin başına"...
    (dylan dog, 30.01.2007 16:07 ~ 16:09)
  14. (bkz: bağımlılık yapar)
    (metalycra, 08.02.2007 04:10)
  15. son birkaç aydır, tekrardan bayilerde kitapları ve dev albümleri satılmaya başlanan, martin mystere'e kaptırdığı koltuğunu tekrardan ele geçirebilecek potansiyele sahip çizgi roman ve karakteri... ne yalan söyleyeyim, başlarda martin mystere'i daha çok okuyordum. ama sonra, edindiğim bazı serilerindeki hikayeleri ve tabi ki groucho gibi bir mizah unsurunu taşımasıyla, birdenbire bambaşka bir çehre kazandırdı bana... klişe gibi duran korku hikayelerinin altında yatan sanat, felsefe ve sinema göndermeleri ile, birçok defa kafayı sıyırmamı sağlamıştır... martin halt etmiş... yaşasın dylan dog!
    (dylan dog, 31.05.2007 18:30)
  16. (bkz: bugün benim doğum günüm)
    (bkz: hem sarhoşum hem yastayım)*
    (dylan dog, 07.06.2007 00:48)
  17. ortama girerken kendini my name is dog dylan dog diye tanıtır bu eleman.

(bkz: my name is altıntop burhan altıntop)
    (cekingen, 17.10.2007 18:03 ~ 18:05)
  18. superman'i canlandırmış brandon routh'un başrolde oynayacağı bir sinema uyarlaması ile 2008'de ününe ün katacak çizgi romandır.
    (filmkolix, 19.10.2007 22:41)
  19. özel dizisindeki ilk macera olan korku kulübü ile beni benden almış, bir kez daha en sofistike çizgi roman olduğunu kanıtlamıştır: http://www.striphaber.com/ddozel01
    (filmkolix, 27.02.2008 19:46)
  20. okunuşu "dilan dog" olan karakterdir. sandalyenin üstüne çıkamayacak kadar bir yükseklik korkusu vardır ama sevdiği kadın için bir gökdelenin tepesine bile tırmanabilir. romantik olması ve beraberlik yaşadığı kadınları ağlatarak terk etmemesi karakterin başka bir özelliğidir.
    (minaharker, 27.02.2008 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayip denen bir sey var » helezoni » aina » filistin » kiristirmak » riza tevfik » alternatif vodafone reklam replikleri » hayko cepkinin gozleri » topac dansi » naber seker » rambo » odtu kutuphanesi » transamerica » guillermo vargas habacuc » yaran msn nickleri » itiraf com » ayhan tuna uzumcu » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » mizah yaratma eylemi » vatandas vatandasligini bilecek » ruya » turbanli voleybolcu » cukuyle tuz yalatmak » tuvalette entry girmek » amadeus » adam sen da lafabaqiue » moliere » zigana kervansarayi » basketbol takiminin en kisasi olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa