dvm edecek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk once kim istifa edecek
  2. 1 carpi 1 iki edecek
  3. devam edecek
  4. edecek kufur bulamamak
  5. bekcilere kim bekcilik edecek
  6. cehennemlik edecek kufurler
  7. eylemlerimiz devam edecek
  8. sohbet edecek kimse yok
  9. artik kizlar teklif edecek
  10. yazari cehennemlik edecek entryler

© 2008 - uludağ sözlük

dvm edecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dvm edecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dvm edecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ultravesti » fenerbahce nin transfer politikasi » ohsss » yay burcu kadini » rodezya » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » muteahhit » stadi terketmek » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » zonguldak » adile nasit tipli kizlar » kendini ilk bulusmada opturen kiz » zekeriya oz » ece erken » dolunay caddesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duserken son anda bir yere tutunmak » nike » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » morgan de sanctis » man who sold the world » batmaya mahkum firma isimleri » yazar » sonderkomando » basliklari yanlis okumak » sozlukle ilgisiz istekler » kedilere tas atan mal cocuk » uludagsozluk » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » ordu goreve » yaran basliklar