dvd rom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dv
  2. dv kamera
  3. dva
  4. dvb h
  5. dvb t
  6. dvd
  7. dvd 5
  8. dvd 9
  9. dvd a
  10. dvd arti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dvd rom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dvd rom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dvd rom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dvd rom. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » no promise » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karpuzkabugu » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » ask » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk ten soguma nedenleri » alwayssleepy » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » eskisehir buyuksehir belediyesi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » israil » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » sadece yildiz bakiniz okumak » kan uykusu ndan uyanmak » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » hatta direk secde » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » marpuc » suat atesdagli » mezun olunca ne olacaksin » ben » wraiths of roanoke » lule » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » turbanli sirin » espas » lynyrd » yaran facebook iletileri » baban ne is yapiyor