dvd nin bozuk cikmasi 

kapat
  1. yazicioglu nun herhangi bir dükkanından yüzlerce dvdfilmi içinden özenle kenara ayırılıp kısa bir pazarlık yaptıktan sonra eve büyük bir keyifle gelip,film dvd player a koyulup koltuğa yerleştikten sonra dvd player den gelen tik cizt tuk tuksesleriyle tansiyonun yükselmesi ,sinirin artması,asabın bozulması ,gecenin o vaktinde mümkün olsa da gidip şunu aldığım herifin suratına fırlatsam dedirten durum.

daha da kötüsü dvd filmin son final kısmının bozuk olması ve merak ve sinir içinde yatıp uyku tutmaması.

edit:bir daha korsan alırsam iki olsun
    #540462 (whynot, 14.08.2006 23:33)
  2. (bkz: korsana hayır)
    #540530 (Rurouni Kenshin, 14.08.2006 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

dvd nin bozuk cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dvd nin bozuk cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dvd nin bozuk cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dec muzik » tanri » dunya sikine minare gotune » yunus » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » ulusozluk nba fantasy league » interview » tatar yayi » son ask » romantik entryler » kip winger » sesli dusunuyorum ben » ugur demirpehlivan » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » merve kavakci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cehenneme gitme sebepleri » hayata dair ic burkan detaylar » lupelius » night ranger » kalpsiz adam » ayran ile sigara icmek » gsstore org » sisko muavinler » buyumek » moriye » wreqfasd » bon iver » buyuk orta dogu projesi » ain t it fun » vaudeville for vendetta