duzulmez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ibrahim duzulmez

© 2008 - uludağ sözlük

duzulmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duzulmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duzulmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» altta kalanin cani cikti » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » hasan kurtulmus » aciz olmak » the usual suspects » dalgaci mahmut » ekim 2008 ankara ulasim zammi » altinci nesil yazarlar » sozlugu karistirmak istemek » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » nane limon » batiskaf » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlari guzel gosteren detaylar » istemezdim » jimmy carter » alternatif prezervatif reklam sloganlari » ido dan mesaj gelmesi » la kayyume illahu » coca cola nin spermleri oldurmesi » beklenti » taze ekmek kokusu » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » when nietzsche wept » serbest kararlilik » donmus pizza » hozan besir » irkci saman ile irkci musluman savaslari