duzine 

kapat
  1. deste ile karıştırılabilecek kavram.

(bkz: kavram kargasasi)
    #281171 (july4th, 26.05.2006 22:31)
  2. 12 adet anlamındaki kelime.
    #687009 (oumar, 02.10.2006 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

duzine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duzine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duzine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » muhim degil » on your own » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » elektrik » sagopa dan baskasini tanimam abi » ben wallace » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » engin ceber » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » saga donuste yayaya yol ver » bulbulun cilesi » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you can t do that » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » aura » greasemonkey » imge kitabevi » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » basliklari bir ters bir duz okumak » basligi duzelt » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » interview » chronophilia » jigga » zendostluk » robert lee yates