duzgun bitti bari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali duzgun
  2. duzgun
  3. duzgun aci
  4. duzgun tv
  5. duzgun dortyuzlu
  6. bir isi duzgun yapamamak
  7. eli ayagi duzgun
  8. duzgun baba
  9. duzgun cokgen
  10. duzgun soybagi

© 2008 - uludağ sözlük

duzgun bitti bari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duzgun bitti bari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duzgun bitti bari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyaz etli prens » bitlis te bes minare » melekler adasi » kirik cikik olsa duramazsin » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » moderator bizim siparis nerde kaldi » sikerim boyle askin izdirabini » football » gozume toz kacti » galatasaray bayragi » seovi » firindan yeni cikmis pogaca » berrak sudaki kirmizi balik » ask yaralar » trinidad tobago milliyetciligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yemek yemenin ilkellik olmasi » yerel radyo reklamlari » umut sarikaya » yasamsal tespitler » anne ben kimim » mahsun kul » nane limon » sinan engin » onur air » when nietzsche wept » borg el arab stadium » jesus christ propogandasi » cooler than jesus » corlu » vstol