duzenli beslenme 

kapat
  1. düzenli olarak öğünleri almak ile gerceklesecek olaydır. gelişimde buyuk rol oynar.
    #922626 (hendrix, 28.11.2006 20:11)
  2. kimilerinin et yemekten uğruna kaçındığı hede. halbuki, et çok sağlam bir protein kaynağıdır, balık eti fosfor kaynağıdır.
    düzenli beslenme, vitamininden, mineralinden eksik kalmadan her şeyi dengel yemektir. kesin açılımını yapamayacağım. ben desem ki;
    her gün bir tabak makarna, biraz pırasa ve et, saçma olur. o yüzden herkes ayarını bilsin, motorunu da bozmasın diyoruz, entryi noktalıyoruz. *
    #1383228 (dekadans, 07.03.2007 01:32)
  3. rejim yapmaya gerek kalmamasıdır...
    #3603244 (crazyhodja, 01.07.2008 01:10)

© 2008 - uludağ sözlük

duzenli beslenme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. duzenli beslenme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duzenli beslenme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the dark night » ismimuzundiyenickimkisaolsun » sidnei rechel da silva junior » vilisipidist » metal muzikteki yeteneksizlik » iskeletler diyarinda bir et parcasi » oya bora » barack obama » cem yilmaz » saatini yuz yil geriye almayan kolpa kemalist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci