duzelti 

kapat
  1. edit yerine kullanılabilecek kelime olabiler.
    #661705 (aby, 24.09.2006 09:59)
  2. türkçe dir, kesinlikle edit yerine kullanılmalıdır.
    #3088718 (sapka yapamayan cuheyla, 03.03.2008 17:27 ~ 17:34)
  3. hiç bir özelliği olmayan sıradan elti. bunların görümceleri de mevcuttur.
    #3088742 (minder amiri, 03.03.2008 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

duzelti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duzelti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duzelti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » konusanlari tahtaya yazmak » birbirine benzeyen unluler » penisin amansiz vajina dusmanligi » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » orlando engelaar » umut sarikaya tipi mutsuzluk » sinifta sigara icmek » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » kara lastik » cello » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » bes bin liranin da sozu mu olur » dun yine sokaktaydim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tayyip oglunu askere gonder » besiktas » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » megaherz » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » aleksei grigorievich stakhanov » ozge » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » herkes esit dogmustur » ahiret » sevgilinin eski sevgilisi » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » banu guven » atesin cevresinde toplanmak