duzce koftesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. duzce
  2. duzce parantez
  3. dalyan koftesi
  4. tavuk koftesi
  5. patates koftesi
  6. hasanpasa koftesi
  7. duzce universitesi
  8. duzce genclikspor
  9. tire koftesi
  10. harput koftesi

© 2008 - uludağ sözlük

duzce koftesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duzce koftesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duzce koftesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara ciglik » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » yaran ogrenci isleri diyaloglari » hossik » melankolik » deniz aslan » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » banun guven hatirina ntv izleyen insan » kir kalbini ver elime » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » 2009 ekonomik krizi » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » bana bir masal anlat baba » gunun sozu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 90 larda cocuk olmak » kitap okumamayi marifet saymak » bilinc » mta88 » sercan yildirim » cek git bebegim » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » neyzen tevfik » gotumuzde ergenekon parmagi » su icememek » yakin dogu universitesi tip fakultesi » turk kizlari » manuel » duraliminyum » caylakken 40 karakter siniri