duz tara yar duz tara 

kapat
  1. Düz Tara Yar Düz Tara
    Yar Zülüfün Düz Tara
    Doksan Dokuz Yarem Var
    Sen Açtırdın Yüz Yara

Uy Aman Aman Aman
    Burası Adıyaman
    Alem Düşman Kesilir
    Seni Sevdiğim Zaman

Düzdedir Yar Düzdedir
    Yar Zülüfün Yüzdedir
    Nice Güzeller Sevdim
    Hala Gönlüm Sendedir

Uy Aman Aman Aman
    Burası Adıyaman
    Alem Düşman Kesilir
    Seni Sevdiğim Zaman
    #2703768 (asi, 16.12.2007 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

duz tara yar duz tara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duz tara yar duz tara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duz tara yar duz tara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaaria » serefsiz diferansiyel denklemler » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » hic bisikleti olmamis insan » bilinc sislenmesi » yunus » strong and smart » halet rezakinin sarkisi » esofman ipini kemirmek » yasa ici » fausto zonaro » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » tanriya acik mektup » the four horsemen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » anilingus » kaybetmek » egina » yavuz sultan selim » gece vakti disarda gezen kiz » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » fee fi fo » belgetor » ozledim » not seni seviyorum » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » gokhaann » abuse » abazanligin sonu