duyunca kiskandim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karimi kiskandim ben de kanser oldum
  2. 31 lafini duyunca gulen insan
  3. baglama sesi duyunca ic cekmek
  4. turban din allah sozcuklerini duyunca cildirmak
  5. sevildigini duyunca cinnet geciren insan
  6. kilise canini duyunca muzigi kapamak
  7. duygusal sarki duyunca suursuzca sallanan kiz
  8. kamil ismini duyunca yarilan insanlar
  9. onun adini duyunca kalbin carpmasi
  10. istiklal marsi ni duyunca hazirola gecmek

© 2008 - uludağ sözlük

duyunca kiskandim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duyunca kiskandim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duyunca kiskandim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekliyorum » asker kocasi olmak » alternatif var misin yok musun diyaloglari » nazli oksuz » yaran ogrenci isleri diyaloglari » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » ruyada entry girmek » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » basliklari alt alta okumak » while the cold winter waiting » kondisyoner » bakara suresi » yandaki okul servisi » saka degil » burkay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jakob van hoddis » zehir » revenge » busbutun kapitalistlesen martilar » ask yaralar » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » sinirli internetin ortak kullanilmasi » turkiye umit milli futbol takimi » alonso solis » lake station » atm den makbuz isteyen anarsist genc » respect my authority » when nietzsche wept » bir gun herkes teletabi olacak » iyilesmeyen yaralar