duyum esigi 

kapat
  1. bir uyaranın duyu organları tarafından algılanabilecek güce ulaştığı noktaya denir. örneğin; insan kulağının işitmesi için saniyede 20 titreşim gerekmektedir. bu sayı işitme duyumu için alt sınırdır. işitme üst sınırı 20000'dir. bu sınırın üstündeki sesler duyulamaz. bu nedenle alt sınıra "alt eşik" üst sınıra "üst eşik" denir.
    #2019652 (unique270, 27.07.2007 12:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

duyum esigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duyum esigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duyum esigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about duyum esigi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » yasak kadin » hostempo » forward mail » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » sikhizm » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » zall offline » sferometre » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » saniser » lezce com » alevi davasinda aslan kesilen ateist » herbaryum » samsung u600 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » angarya » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » love lockdown » dusunen » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » du bakali n olcek » blacky » gecen haftanin en kotu entryleri » nev york nev york seni yenecem laaaa » yoldaslar » mirror » tenedos » mhz muhammed » zulfuyara dokunmak » uludag universitesi sinema toplulugu » vajina lakaplari » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » en guzel mavi » terbiyesizlesmek