duyulup begenilen sarkinin ismini ogrenme istegi 

1. tv'de, radyoda, bir mağazanın penceresinden, bir minibüste veyahut bir yanık seslinin dilinde duyulup beğenilen şarkının adının bilinmemesinin verdiği acı ve bunu öğrenip hemen indirme isteği.

ingilizce ve türkçe değilse şarkı sözleri google'a yazılıp da aratılamaz bu diller bilinemediğinden. ve içte bir uhte olarak kalır.
    #2229416 (sanirim osurdum, 30.08.2007 16:07)
  2. şarkı hemen sözlüğe ukte olarak verilir.

ukte: intrımıyşın löndiyeor minaktro

uktecinin notu: bu bir şarkı. evet evet şarkı. ne demek istediğini anlayamadım ama içinde, verdiğim ukteye benzeyen bir şeyler vardı sanki. müziğini de vermek isterdim ama sözlük kurtarmıyor maalesef. bilenler bana haber versin.*
    #2229425 (larker, 30.08.2007 16:08 ~ 16:13)
  3. (bkz: last fm)
    #2229429 (javelin, 30.08.2007 16:08)
  4. çıldırtan istektir. insanın uykusunu kaçırır.
    #2229443 (asi, 30.08.2007 16:10)
  5. (bkz: ne bu çalan)

bir türksel hizmeti. *
    #2229466 (yarim, 30.08.2007 16:13)

© 2008 - uludağ sözlük

duyulup begenilen sarkinin ismini ogrenme istegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. duyulup begenilen sarkinin ismini ogrenme istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duyulup begenilen sarkinin ismini ogrenme istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir orospu cocugu olarak sinek » lost un tamamen ruya olmasi » bir ovgu kelimesi olarak pic » la muerte de la poderosa » umaal » serj sarkisyan » deniz tuzu » 13 eylul 2008 ankara iftar zirvesi » isildur » elros a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games