duymustum sehirdeydim 

kapat
  1. eğlenceli bir kesmeşeker şarkısı:

neredeyiz biz? sakin miyiz?
    karanın bittiği bir yerde, bir yerdeyiz.
    içmişiz biz, sudan başka
    benim de bir derdim vardı bu adamla.
    ne dersiniz? neredeydiniz?
    "aşk", duymuştum şehirdeydim.

zenginiz biz, çok çoook
    paranın bittiği bir yerdei bir yerdeyiz.
    teselliyiz kendimize.
    acayip rüzgar çıktı girerken tam denize.

karga sekmez yokuşunda,
    kuşlar gördük kış başında.
    e, grlmişti güneylerim, duymuştum şehirdeydim.

dolu yağdı yılbaşında.
    kulağımda "la bamba"
    "por ki sere" demiş miydim; duymuştum şehirdeydim.

haklıymışsın, hayat fani
    e, faniyse tıbben yani.
    hipokrat dans ederdi, tıp!.. duymuştum şehirdeydim.

kuşlar sekti kalp yolunda,
    bir şehir yok haritada.
    ismi varsa cismi yok; duymuştum şehirdeydim.
    ter derdimiz aşk demiştin.

klibi için:
    http://www.youtube.com/watch?v=lnShdXhEODY +
    (karanlikta, 27.05.2006 15:36)
  2. sonunda c.t. nin 'duymusmuydum,yanlıs yanlıs duymusum'seklinde konusmaları olan güzel sarkı.
    (cutcut, 23.08.2006 13:30)
  3. kesme şeker dinleycisini harikalar diyarına götürüp mutlu eden şarkıdır.
    (alkinza, 24.11.2007 23:28)
  4. dinlerken beyni kalbi bütün organları garip bir boşverme saran kesmeşeker şarkısı...
    (bugsbunny, 04.02.2008 09:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hakan sukur tipi cagdas forvet » kin » turhal in tarihi eserleri » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » kadinlariniz sizin tarlanizdir » birini elde ettikten sonra ondan sogumak » yaran gazete mansetleri » o cocuklari » ohg smoke » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » finnegans wake » sarki » astronomy » kurban keserken kendini yaralamak » taharet muslugu » duzce universitesi » mea culpa » irlanda edebiyati » kabatas zeytinburnu tramvayi » dalton ana » ozdemir ince » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » 502 » sorma » park » pianotarium piano tribute to metallica » soguk » uclari kirik » yeter anne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa