duymaktan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. duymaktan zevk alinan kelimeler
  2. umut tabak in sesini duymaktan fenalik gelmesi
  3. surekli malezya lafi duymaktan sikilan insan
  4. sesini duymaktan yuzunu gormekten gina gelenler
  5. takimiyla gurur duymaktan gurur duyan insan
  6. turk olmaktan utanc duymaktan utanc duymak
  7. gurur duymaktan gurur duyulan anlar

© 2008 - uludağ sözlük

duymaktan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duymaktan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duymaktan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» live your life » golf » hobbitlerle basketbol oynayan ezik elf » cyclonic » buyuk takimdan giden futbolcunun kaptan yapilmasi » umumi tuvaletler arasi duet yapmak » thrill of victory » genc bakis » alternatif iskence yontemleri » blood of heroes » marco » ayten alpman » bea hawk 200 » ben boyle hayatin » citroen c9 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » ruhi koc » egal » didier deschamps » sarhosluk » mertcan » naginata cruiser » tomoyuki yamashita » yerli urun kullanip ekonomiye katkida bulanan kisi » arikusu » rap i sadece eminem sanan balon rapper » sezon ortasinda takim almam » ibni ataullah el iskenderi » the lemon song » karmasiyla uyumlu yazarlar