duymadim gormedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gormedim duymadim
  2. gormedim duymadim bilmiyorum
  3. sonra ben duymadim ben gormedim demeyin
  4. adini bile duymadim
  5. vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim
  6. onu bir gun gormedim
  7. ben boyle bir sey gormedim
  8. ben boyle ask gormedim
  9. ben boyle sey gormedim
  10. ben bilmiyorum ben gormedim

© 2008 - uludağ sözlük

duymadim gormedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duymadim gormedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duymadim gormedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhammed demir » joker da » 2 saat icinde deprem olacakmis » notrinova » bir capkina yanginim » dolmusta onde oturmak » yan bakmak » maddi hasar » ratio orani » mustafa denizli » anterograd amnezi » anlayamazsin » starfucks » turk sanat muzigi » sick again » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chronophilia » milla jovovich » ultima online » kelly macdonald » buyuk mustafa » kronik kuzu » sadus » neil gaiman » trafik kazasi » sorrow » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » puvedibuvi » mmorpg » samsung d880 » rik smits