duygusal kutuk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kutuk
  2. kutuk ev
  3. begum kutuk
  4. bildigin kutuk
  5. tevhide kutuk
  6. 30ytl ye fon ve kutuk iliskisi
  7. bir sac kestirmeye 50 ytl veren kutuk
  8. rtuk kutuk olmasin
  9. kiz gibi araba icindeki kutuk
  10. sozlukler kutsal kutuk mudur

© 2008 - uludağ sözlük

duygusal kutuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duygusal kutuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duygusal kutuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» barrack » generalissimo » kurtlar vadisi pusu » atilla dorsay » sohodo » eksi sozluk » akp nin muhalefetten anladigi » basbakani seven cocuk » kuvette sevismek » click » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » zallim » deliriyorum » texas holdem zirvesi » masumiyet muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » allah in verdigi akilla allah i elestirmek » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » muneccimle cinsel iliskiye girmek » illy » geveze » kehribar » blood diamond » tirnak arasi temizligi » ilkokuldan akilda kalanlar » oz » independent » tayyip bey beni cok rahatlatti » sifirlamak » gel opem seni » chu teh