duyguluyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. du
  2. du bara
  3. du bist deutschland
  4. du bist kein berliner
  5. du bist mein lokomotiv
  6. du bist meine lokomotive
  7. du bist so schmutzig
  8. du cote de chez swann
  9. du hast
  10. du hast den schonsten arsch der welt

© 2008 - uludağ sözlük

duyguluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duyguluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duyguluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son sigarayi cop kutusuna atmak » kutumda buyuk var acun bey » yardirmak » bir » huseyin celik » sinirgac » bir deniz feneri vardi ne oldu » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » altinci nesil yazar » simdi kim aihm le ugrasacak lan » terorle mucadelede zaaf var » wannsee konferansi » zamansiz » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » bobiler org » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » ozel numaralari acmayan tipler » radak emikis » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » goktug yuksel » dave seaman » al resmini ver resmimi » jose joaquin moreno verdu » abbate » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » yaran basliklar » ertugrul saglam » ayva cicek acmis