duygu somurusu yapan forward mailler 

kapat
  1. gerçek niyetleri bambaşka olan, içi türlü türlü acındırıcı hikayelerle dolu olan fakat net bir bilgi vermeyen, iyi niyetli insanları kullanmaktan başka amacı olmayan, lanetlenesi kişilerce başlatılan allahın belası mailler. bir örneği de noktasına virgülüne dokunulmadan aşağıdaki gibidir. şu kadar kısa bir mailde bile ne kadar saçmalığı sığdırmışlar helal olsun doğrusu. bu arada toplanacak paraya dikkat edin. yanlış hesaplamadıysam 1buçuk katrilyon tl. helal walla.

"ben 21 yasinda genc bir kizim.gecen sene almanyaya gittigimde AIDS
    virusu kaptim.4 ay boyunca hastaligin belirtileri surmedi. bir
    gun grip oldugumdan dolayi hastahaneye gittim.
    doktor beni muayne ederken farketmis AIDS oldugumu.* aileme
    cok gecmeden soylemisler ailem bunu benden 2 ay sakladilar.
    ogrendigimde sok oldum. hayatim kararmisti.
    Doktorlar TĞ­rkiyede
    AIDS' in caresi olmadigini soylediler.
    ancak amerika'da yeni kesvedilen bir ameliyat* ile AIDS
    hastaligi care buluyormus.Ama cok pahali oldugundan gidebilmem
    imkansiz. eger 2 sene icerisinde amerika'ya gidebilecek parayi
    bulamazsam yasamimi
    yitirecegim. Internet araciligi ile bu mail 3 milyon kiside *
    dolasmasi lazim. her bir kisi gonderdiginde hotmail
    yoneticileri bize 500 YTL
    veriyor. ne kadar cok kisiye gonderirseniz o kadar
    kardir.* ben seneye konservatuardan mezun olacaktim.
    kismet olursa arkadaslarim ile bir rock grubu
    kuracaktik.* ben solist olacaktim. ama 2 sene sonra tedavi olmamis
    olursam olecegim. ben kucuklugumden beri
    rock grubu kurmayi hayal etmistim.
    eger oleceksem, hic olmazsa benim son arzumu yerine getirin.
    bu maili ne kadar cok kisiye gonderirseniz o
    kadar iyi olur. lutfen vurdum duymazlik yapmayin. yalvaririm beni bu
    hastaliktan kurtarin! eger sag saglim kurtulursam dunyalar
    benim olur. rock grubu kurdugumda bu mailleri gonderen
    kisilere bedava albumumu ve bedava konser bileti verecegim.* bu
    maili gonderenlerin ip numarasini aldik. ben gamze. Yardim edin.
    #97092 (july4th, 03.03.2006 00:01)
  2. eğer hepsi yukardaki gibiyse kendini acındırmak yerine,milletin altına işemesini sağlayan mailler.
    #97096 (i m from absürdistan, 03.03.2006 00:05)
  3. bu mailleri forward eden bünyeler olduğu sürece, ardı arkası kesilmeyecek olan maillerdir.
    #97097 (redwinemania, 03.03.2006 00:06 ~ 06.07.2007 12:58)
  4. junk olmayı hak eden maillardır.
    #1514064 (monolith, 10.04.2007 21:34)
  5. yersen*.
    #1514068 (xcharlestonw, 10.04.2007 21:35)
  6. bir versiyonları da konu bakımından sömürü yapanlardır:

"bilmem kaç kişiye yollamazsan kısır olucaksın yazılı mailleri okuyorsun. bu mail senin için daha önemli bunu da oku. osminyumu bulduk feci zengin ülkeyiz artık ama amerika çıkartmıyo uyan." gibi.
    #1514111 (ayvirsin, 10.04.2007 21:44)
  7. delinin attığı taşın atıldığı kuyunun derinliğinin somut olarak ifade edilebilmesine yardımcı olan olay !!!
    #1514139 (cumartesi gecesi uykusu, 10.04.2007 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

duygu somurusu yapan forward mailler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duygu somurusu yapan forward mailler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duygu somurusu yapan forward mailler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » sozlukteki insaat muhendisleri » kadin cantasinin icinden cikanlar » syme » saclari kazitmak » pkk nin balonu cabuk sondu » niye cattin kaslarini » milyoner dede » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » objebi » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » dr cureklibatur ve bay arkin » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » ozlemek » sari ceketliler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » abdullah gul e yuh demek » ataturk icin aglamak » sozluge icini dokmek » en az uc emo dogurun » guzel kizlara ofke duymak » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » yapayalniz » anadolu rock » gururla soylenebilecek sozler » turkofobi » dile dolanan sarkilar » postmodernizm