duygu somurusu yapan entry ler 

kapat
  1. okuyucuların duygularını sömürerek yazarın iyi oy almasını sağlayan entry lerdir.
    (bkz: iyi oy vererek sözlüğe kazandırmak)
    (#782855)

uyarı: ayrıca kötü oy alınmasına yol açan başlıktır.
    (r duh, 28.10.2006 12:48 ~ 12:53)
  2. toplumsal yaralara parmak basan, onlara çözüm bulmak yerine yarayı deştikçe deşen entrylerdir.
    (xiphoideus, 28.10.2006 12:52)
  3. -şşt entry gel bakim çocuğum buraya
    *efendim buyrun
    -duygu sömürüsü yapıyormuşsun sen doğru mu?
    *ben değil yazar yapıyo
    -bir de ayar vermeye çalışıyorsun üstelik
    *tiz kellem uçurula.

doğrusu:
    (bkz: duygu sömürüsü yapan yazarlar)
    (bkz: duygu sömürüsü içeren entryler)*

bonus:
    (bkz: bir günde sözlüğün devrimcisi kesilmek)*
    (om mani padme hum, 28.10.2006 12:59)
  4. (bkz: annenin kanser oldugunu ogrenmek)

(bkz: anket lan bu)
    (cagdas, 28.10.2006 13:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» allah ini seven tutmasin beni » you could be mine » sonmeyen sigara izmariti » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » uludag sozluk » kotu insanlari tanima senesi » adam sandler » elizabeth i » kravat oyunu » deatly » hollanda konsoloslugu » katharsis » guven kirac in tadim reklami » sezer komsuoglu » psp » oktay azankopekbelasinibulur » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » hasretim sarhos » badly drawn boy » soruya soruyla cevap vermek » guillermo vargas habacuc » bucak kalesi » ozlu sozler » merket for helvete » gundeme ilgisiz gencler » marmara gold » kaderimin oyunu » die die die my darling » ulug bey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa