duyanlar duymayanlara anlatsin 

kapat
  1. nasrettin hoca fıkralarında geçen, "burada bulunanlar, burada bulunmayanları bu konuda bilgilendirsinler" anlamına gelen söz.
    #267884 (asiti kaçmış kola, 21.05.2006 22:01)
  2. (bkz: biri bana anlatsın)
    #572377 (noway, 24.08.2006 14:30)

© 2008 - uludağ sözlük

duyanlar duymayanlara anlatsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duyanlar duymayanlara anlatsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duyanlar duymayanlara anlatsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hifzi topuz » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » ulusozluk nba fantasy league » kursuni renkler » hitler ve siyonistlerin iliskisi » silent running » loco » esofman ipini kemirmek » selim bolukbasi » samsung d880 » ismail alpen » ilker basbug » bir tavsiye mektubu » sergen yalcin » 2009 ekonomik krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekonu savunuyorum mutluyum » canli bomba » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » su an sevisiyorum ama seninle degil » harlem de siyahilerle rap yapmak » komedi dukkani » ebu hureyre » you can t do that » www iktisat eu » diskalkuli » salla gitsin baby » waiting for you » uc boyutlu film » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » bunu mu demek istediniz