dusunup tasinarak entry girmek 

kapat
  1. eğer bu şeyi düşünüp taşınmadan girmek gerekiyorsa bir tür eksiklik.

benim bir elimle çekirdek yiyip bir yandan birşeyler içip bir yandan da msn böcüklerine laf yetiştirirken yazdığım zırvaların üzerinde çok düşünülerek girildiğinin düşünülmesi. şu an içinde bulunduğum düşünmeye namüsait ortam itibariyle benim için iltifat.

ille de düşünme diyorsanız düşünmeden de girerim.
    #16776 (sıçtırtma lamasına, 16.01.2006 06:20)
  2. düşünceli insanın yaptığı hareket.
    #16787 (naten, 16.01.2006 06:26)
  3. göt olma riskini asgariye indirme çabası.
    #17378 (delikanlı, 16.01.2006 14:59)
  4. her sözlük yazarının üzerinde hassasiyetle durması gereken bir olgu. gireceği entry ve içeriğini düşünüp, yazdıktan sonra da son bir kez imla, anlam hatası var mı yok mu diye kontrol etmek. düşünmeli, taşınmalı ve hatta bu esna da biraz da kaşınmalı.
    #438772 (july4th, 18.07.2006 21:52)
  5. (bkz: dusunup tasınarak ozel mesaj atmak)
    #438779 (can, 18.07.2006 21:54)
  6. "entry girmis olmak icin entry girmek" olayını bitirme çabasıyla gerçekleştirilen eylem...
    #1212621 (gift, 26.01.2007 22:54)
  7. Yazılacak yazının içereceği düşünsel bağlamdaki renk ve niteliği, henüz yazma eylemine geçmeden aklında kurgulayan ve yazı nasıl yazılır ise anlatılmak istenen yargının, o yazılan yazının yazılış biçimine paralel bir doğrusallıkta okuyucu kişisine etki edeceğini iyi düşünüp tartan ve bunun sonucunda, açığa çıkarılmak suretiyle sözcüklere giydirilerek cümlelere dökülen düşün salınışlarının, içeriğinin ve yapısının şeklinin bağlamında sık dokunup ince elenmesi yollu bir duruş sergileyerek, yazma ve buna mütekabil düşündüğünü karşısındakine iletme faaliyetinin ciddiyetine vakıf olarak boş ortaya koyuşlara kapılmayıp; elle tutulur, gözle görülür ve usla emilir var edişlere yol vermek isteyen yazar kişisinin alkışlanası davranışıdır.

Aslında bu davranış şekli insan tarafından yaşamının her devresinde özen gösterilmek suretiyle korunmalı ve kaybedilmemeye çalışılmalıdır. Kişi lafını, sözlerinin içereceği anlamı, bu anlamların sonucunda doğacak kırılmaları ya da yansımalar ile geri dönüşleri iyi hesap etmeli ve bu hesap ediş doğrultusunda salt yazmış olmak ya da söylemiş bulunmak için yazmamalı ve söz söylememelidir. Dillendirilen ifadeler düşünceler doğrultusunda düşündürücü ve bireyi sarmalayıp kendine çekici bir yapıda olmalıdır. Böyle olduğu vakit yazılanlar bir değer ihtiva eder, mana yüklü olur ve karşılık bulur.

Düşünmeden ortaya kusulan her düşünce, hem o kusanın kendi kustuğunda boğulmasına neden olur hem de, düşüncenin kusulmasına tanıklık edenlerinde kusmasına sebebiyet vererek, ortalığa düşünce içermeyen cümlelerin saçılmasına yol verilmiş olunur.
    #1212853 (bluevelve, 26.01.2007 23:37)
  8. konunun alakasını kaçırmamak ve okunabilitesi yüksek beyanlar için uygulanması gereken eylem. zira amaç geyiğe çalmaksa çokda gerekmez zaten gerekirsr geyik olmaz *.
    #1213456 (karpuzkabugu, 27.01.2007 00:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dusunup tasinarak entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusunup tasinarak entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusunup tasinarak entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dusunup tasinarak entry girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » sevk zinciri » destina » ennui » sonsuz nur » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » canim ailem » ayikulagi » hakiki tosun pasa benim » the disquieting muses » hayatu s sahabe » kendine iyi bak » heaven please » son tuketim tarihi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » josef k nin k si » hemencevir com » prezantabl » all i wanna do is make love with you » dunyada en guzel bas kurt basidir » kutu denizanasi » hincal uluc » hicbiryer » the noose » huseyin uzmez » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » bir kadin tarafindan sifirlanmak » kaz dagi milli parki » floccinaucinihilipilification » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » mas que nada » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » saw 5