dusunmuyorum o halde mhp liyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tv izliyorum o halde dusunmuyorum
  2. akp ye oy vermedim ama akp liyim
  3. chp liyim cumhuriyetciyim ataturkcuyum
  4. hem hayvanim hem de dusunmuyorum var mi
  5. memelerimle dusunmuyorum
  6. fenerbahce liyim size gelemem
  7. dusunmuyorum oyleyse davarim
  8. dusunmuyorum ama yine de varim
  9. dusunmuyorum oyleyse malim
  10. celiktepe de oturanlarin levent liyim demesi

© 2008 - uludağ sözlük

dusunmuyorum o halde mhp liyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusunmuyorum o halde mhp liyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusunmuyorum o halde mhp liyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » ketoral sampuan » eyup » prisoner » uyku cuvali » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » uaral » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » dr cureklibatur ve bay arkin » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » akilli fisler » muhlis bey » fenerbahce hakkinda yazip karma dusurmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran olaylar » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » kinis » amare stoudemire » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » feel good inc » turkculuk » kuru fasulye » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » bir sozluk celebritysi olarak guiza » ncldlbz » unutulmayan dizi replikleri » laz » the morgue » cift katli otobus