dusunmem lazim 

kapat
  1. kızların, çocukluk yıllarında, "benimle cikar misin?" sorusuna verdiği klasik cevap. değişik anlamlara gelebilir. bir kaçı sunlardır;

- çıkarım ama dur bi naz yapayım ki "çıkmaya" başladığımızda kontrol bende olsun. (ne alakaysa)
    - önce git bi aynaya bak ama yine de kalbini kırmıyım, iki gün umutlan.
    #76329 (redwinemania, 19.02.2006 21:28)
  2. kendini naza çeken insan lafı. hani ağırdan satacak ya kendisini. *
    #1324775 (lucifer, 19.02.2007 23:22)
  3. zaman kazanmak için kurulan cümledir. arkadaşlara sorulur, yardım istenir.
    #1324780 (hendrix, 19.02.2007 23:23)
  4. gereksiz hatun klişesidir...

(bkz: izmir de kızlar teklif ediyor)
    #1507289 (peceteye recete yazan doktor, 08.04.2007 23:43)
  5. - vizite ücretini ödedim, acelem var hadi.
    + düşünmem lazım.
    #1508357 (nikim yok benim, 09.04.2007 10:57)
  6. kibar bir red ifadesi olmakla beraber içinde gizli bir istek anlamı da barındırır.
    #1989729 (farabimakusla, 23.07.2007 01:05)
  7. duyulduğunda insanın cinlerini tepesine getirebilecek bir sözdür. ama bazende naz yapmak istiyorum mesajı vardır bu sözde.

''+ bitanem yarın şunu yapalım mı ne dersin?
    - bi düşünmem lazım.
    + hmmm... nese sen düşün bana haber verirsin.
    - şaka yapıyorum bitanem tabi yaparız çokta güzel olur valla.'' gibi.
    #3028369 (ogzi, 19.02.2008 03:31)
  8. -sevişelim mi aşkom?
    -düşünmem lazım.
    -buna da şükür.
    #3030559 (otto, 19.02.2008 17:07)
  9. son üç tav teşebbüsümde maruz kaldığım iğrenç ötesi cümle. içgüdüsel midir, nedir anlayamadım gitti. veyahut hatunların kendi aralarında bilerek ve isteyerek yaptığı bir anlaşma neticesinde her çıkma teklifi sunan erkeğe bu cümleyi sarfetmesi mi kararlaştırıldı? sözüm onlara ağır tavır sergileyip hafifmeşrep olmadığını kanıtlayacaklar. 21. yüzyılda hala aynı tantana. ne yani an itibariyle cevap verme hızlı düşünme yeteneğinden mi yoksunsunuz a hatunlar? vazgeçin yaw şu saçmalıktan !
    #4234706 (chavresh, 15.11.2008 22:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dusunmem lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusunmem lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusunmem lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dusunmem lazim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cikma teklifi » uludag istanbul kaynasalim zirvesi » bin jip » katil usak » cicek lokantasi » torpulemek » bozdag » karadeniz deki petrol rezervi » actua soccer 2 » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » vanpir » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » youtube » telli turnam » ca va » ceylin » feather weight » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » denize giden atlilar » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » sozluk sadece entry girmek degildir » tosun pasa