dusunduren entry silinme sebepleri 

kapat
  1. insanı derin düşünclere sevk eden entry silinme sebepleridir.misal

başlık: sidikli
    entry :velisini çağırın yine kokuttu...
    silinme sebebi: yazarin isteği üzerine entry siliniyor

*
    #1543824 (isildur, 19.04.2007 17:30)
  2. #2680071 nolu entry sahibine girilen entry;

başlık: alchemist

entry: nick'ini sol çerçeveye getirmemek adına altına entry girilmemesi gereken kişimtrak. eleştirmekle hakaret etmeyi karıştıracak derecede de seksi bir zat-ı şahane. *

silinme sebebi : # Entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir. (Alıntı da olsa silinir.)

# Diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entryler silinir.

yazar notu: yazıklar olsun.
    #2680652 (cemsbg, 09.12.2007 18:48)
  3. ''Bu entry sözlüğü yasal yönden zor durumda bırakabilir.''

sukut ikrardan gelir diyorum, başka da bir şey demiyorum.
    #3008715 (merdumgiriz, 15.02.2008 19:06 ~ 19:08)

© 2008 - uludağ sözlük

dusunduren entry silinme sebepleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dusunduren entry silinme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusunduren entry silinme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gercek iskender savaslari » ertul cankilic » hurriyet gazetesi irkciligi » ordumuz etti yemin » drama yollari » ne unuturuz ne affederiz » cekirge » intihar edermis gibi yapmak » psikoloji » sevgiliden ayrilma sebebi olarak sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games