dusuncesiz cocuk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dusuncesiz
  2. tatile giden dusuncesiz yazar
  3. televizyon basinda uyuyakalan dusuncesiz
  4. her catiya bir adam isteyen dusuncesiz amir
  5. arkadan habersizce vuran dusuncesiz insan
  6. akvaryumun icine osuran dusuncesiz insan
  7. aksam yemeginden hemen sonra uyuyan dusuncesiz
  8. kibarligi yavsama diye algilayan dusuncesiz hoduk
  9. 13 ocak 2007 cocuk esirgeme kurumu kucukyali cocuk yuvasini ziyaret ediyoruz zirvesi
  10. 2 eylul 2006 cocuk esirgeme kurumu bahcelievler cocuk yuvasini ziyaret ediyoruz zirvesi

© 2008 - uludağ sözlük

dusuncesiz cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusuncesiz cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusuncesiz cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bloodsucker » n sync » kevin martin » slm asl pls » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » it s too late » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » green street hooligans » varille petrol almak » berfin » bezele » vampir yarasa » prensesin uykusuyum » sevgili ile zillere basip kacmak » tsk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » kork bizden » nickimicinotuzharfgerekiyormus » ergenekon » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » barack obama vs john mccain » al sana bir gobek ver bana bir bebek » mesnevi » oyla beni oyla beni oyla beni » bon iver » kurtlar vadisi pusu » noi albinoi » kizilmaske » anneme » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek